Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία Ciperen Parts ΟΕ είναι στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων από το 1985 με συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης των προϊόντων καθώς και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρει. Στο κατάστημά μας θα βρείτε καινούργια γνήσια και After Market ανταλλακτικά καθώς και μεταχειρισμένα των γαλλικών εργοστασίων CITROEN PEUGEOT RENAULT

Θα χαρούμε να έρθετε σε επαφή μαζί μας προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε και να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί σχετικά με την προμήθεια των ανταλλακτικών σας.


Το Όραμά μας

Από το 1985 δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της μεταπώλησης και ειδικευόμαστε σε όλους τους τομείς των ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Παρέχουμε γνήσια, After Market αλλά και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά εκπροσωπώντας τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής ανταλλακτικών στον κόσμο.

Διαθέτοντας την εμπειρία, τη σύγχρονη ματιά και το όραμα για τα επόμενα δυναμικά βήματα, ο στόχος μας είναι να εξελισσόμαστε και να ανακαλύπτουμε νέους καινοτόμους τρόπους για να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις αυξανόμενες απαιτήσεις των συνεργατών μας.